Άγγελος Κατσιγιάννης      

   Πρωτοχρονιάτικο ντόμινο   

Κάνοντας τον απολογισμό για το 2018, ο Τσίπρας δε φόρεσε γραβάτα, ο Μητσοτάκης συνεχίζει να  γουρλώνει τα μάτια και έπειτα το χάος με ονόματα κοινά, Φώφη, Λεβέντης, Σταύρος.
Το ημερολόγιο του 2018 έχει φωτογραφίες από το 2017 για να θυμόμαστε ότι κάθε πέρυσι και καλύτερα.
Ο πρωθυπουργός θέλησε να ευχηθεί για το 2018 με μια φράση του Λουί Αλτουσέρ, “ Για να καταλάβει κανείς πρέπει ακόμα μια φορά να διηγηθεί την ιστορία, όπως τη διηγούνται στα παιδιά από την αρχή. Ήταν μια φορά κι έναν καιρό…”
Είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη ξεκινήσει το νοικοκύρεμα στα οικονομικά του κόμματος, για το φλουρί στη βασιλόπιτα αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί ένα πεντάλεπτο. Ο Κυριάκος θέλει να περάσει το μήνυμα ότι κάθε αξία του Ευρώ μετράει.
Η βασιλόπιτα του ΚΚΕ, στο κόμμα, στον κομμουνισμό, στον Κουτσούμπα, στην Κανέλλη, στην κεντρική επιτροπή, στον καπιταλισμό, στην κρίση, στο κράτος, στην κοροϊδία, στην κοινωνική συμμαχία.
Την πρώτη μέρα του χρόνου ονειρεύτηκα τον Τσακαλώτο να ουρλιάζει στη βουλή, με θέμα ένα πολυνομοσχέδιο 1.326 σελίδων, για το αποτύπωμα της αριστεράς. Αν γίνει το πρόσωπο αυτής της χρονιάς πρέπει επειγόντως να κλείσω αεροπορικά εισιτήρια.
Καμιά έκπληξη για τη νέα χρονιά, κάθε μέρα στα δελτία θα παρουσιάζεται αναλυτικός πίνακας με τους φόρους, τις περικοπές στα επιδόματα, τους μισθούς τις συντάξεις, τις αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα και τις προσφορές των καταστημάτων.
Αν το μοντέλο της κεντροαριστεράς για την Ελλάδα είναι η Σουηδία, η ταινία “το Τετράγωνο” δίνει μια εικόνα του οράματος της ιδεατής κοινωνίας.
Η κυβέρνηση για το 2018 δεσμεύτηκε ότι θα προστατεύσει τις τράπεζες από τους πλειστηριασμούς και το αντίστροφο. Σε σχέση με την πρώτη κατοικία ούτε βήμα πίσω, θα αξιοποιηθεί η νομοθεσία και η ψηφιακή τεχνολογία .
Ο Άη Βασίλης έφερε μια καινούργια αριστερά σε καρό περιτύλιγμα και με πράσινη κορδέλα. Την έβγαλα από το κουτί, συναρμολόγησα τα κομμάτια σύμφωνα με τις οδηγίες, έπαιξα πάνω από δύο ώρες στο δωμάτιο.
Για τη χρονιά που έρχεται έχω σχεδιάσει τα πάντα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ποιο κόμμα θα ψηφίσω, η μόνη ελπίδα είναι να γίνουν εκλογές το 2019.
σημεία και τέρατα

στην Εικόνα

Πρόσφατα

  • τοπικός

Τοπικός Παράγων

Ιανουάριος 18th, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τοπικός Παράγων

Οδηγούν Mercedes μέχρι παπάκι και ποδήλατο. Είναι ενημερωμένοι για όλα τα νέα των τοπικών εφημερίδων από τις αποφάσεις της νομαρχιακής επιτροπής του αντιπολιτευόμενου κόμματος μέχρι τις κηδείες και τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

  • 2018 Σημεία και Τέρατα

Πρωτοχρονιάτικο ντόμινο

Ιανουάριος 11th, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρωτοχρονιάτικο ντόμινο

Την πρώτη μέρα του χρόνου ονειρεύτηκα τον Τσακαλώτο να ουρλιάζει στη βουλή, με θέμα ένα πολυνομοσχέδιο 1.326 σελίδων, για το αποτύπωμα της αριστεράς. Αν γίνει το πρόσωπο αυτής της χρονιάς πρέπει επειγόντως να κλείσω αεροπορικά εισιτήρια.

  • τρυπάκης

“Τρυπάκης” 4 Γενάρη 2018

Ιανουάριος 4th, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Τρυπάκης” 4 Γενάρη 2018

Ξεχάστηκα τέσσερις μέρες στο 2017 και μου φάνηκε σαν αιώνας!

  • Οι λέξεις του ΠΑΣΟΚ

Οι λέξεις του ΠΑΣΟΚ | Το λεξιλόγιο των κομμάτων, 3ο μέρος

Νοεμβρίου 21st, 2017|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι λέξεις του ΠΑΣΟΚ | Το λεξιλόγιο των κομμάτων, 3ο μέρος

Μετά τις εκλογές στην κεντροαριστερά και την επικράτηση της Φώφης Γεννηματά, προέδρου του ΠΑΣΟΚ, είναι δεδομένο ότι ο νέος φορέας θα είναι μια συνέχεια, ένα γέννημα, θρέμμα του ΠΑΣΟΚ.

  • οι ειδήσεις των οκτώμισι

Οι ειδήσεις των οκτώμισι

Νοεμβρίου 13th, 2017|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι ειδήσεις των οκτώμισι

“Έχασες την ευκαιρία γιατί οι άλλοι ήρθαν ακριβώς”. Ο καλύτερος με διαφορά για τη θέση, στεκόμουν υπομονετικά στον προθάλαμο να τελειώσω το τσιγάρο, έβλεπα να μπαίνουν ένας ένας, αλλά αυτό το “ακριβώς” δεν το περίμενα.